Onze nieuws en info blog
Het laatste nieuws en informatie over Padel.

Reserveren en betalen voor niet-leden en leden.

Padel Totaal realiseert ook de automatische entree.

Door aanpassingen aan de entree van het park of padelkooi en door toevoeging van software kunnen ook niet-leden reserveren en betalen zonder dat het clubhuis bezet moet zijn. De speler checkt in op de entreepoort of de baan en als dat matcht met de reservering en betaling, gaat de deur open en gaat het licht aan.

In samenwerking met logo meshlink

Reserveer gemakkelijk en snel.

Met de Meshlink software kunt u de vrije uren verhuren aan niet-leden. Na de reservering wordt er meteen afgerekend met iDEAL. De toegangspoort van het park of de deur van de padelbaan voorzien we van een QR-code om de reservering online te kunnen matchen met de betaling. Bij een match gaat de deur open en gaat de verlichting aan. We werken hiervoor samen met o.a. Philips.

PADEL DEBUTEERT OP EUROPESE SPELEN IN 2023

De Europese Olympische Comités (EOC) zijn verheugd aan te kondigen dat de snelgroeiende sport Padel is toegevoegd aan het programma voor de derde editie van de Europese Spelen, die in 2023 in Polen zal plaatsvinden.

Het is de eerste keer dat Padel deelneemt aan een groot multi sportevenement sinds de oprichting van de International Padel Federation (IFP) in Madrid in 1991. De racketsport wordt in meer dan 90 landen over de hele wereld gespeeld, met de grootste aanhang in Europa en Zuid-Amerika, in het bijzonder Argentinië en Spanje. De Internationale Padel Federatie (FIP) telt momenteel 51 nationale federaties als leden.

Op zondag 23 mei was de documentaire 'Unexpected Padel' te zien op RTL7

Deze documentaire is in samenwerking gemaakt met o.a. Padel Totaal.
Padel Totaal legt complete padelbanen aan met de echte KroPor® Drainbeton vloer.

Als marktleider in het bouwen van padelbanen zijn we bijzonder trots dat we mogen bijdragen in deze documentaire!
Waar we al meer dan 50 jaar tennisbanen en multicourts bouwen hebben we als 3e generatie sinds 2015 ook Padel onder onze hoede genomen.
En met succes! Na reeds 248 KroPor® fundaties voor ons zelf en partners te hebben mogen bouwen bedienen we meer dan de helft van de markt.
Ook als Totaalconcept hebben we ondertussen met 109 gerealiseerde banen zeer duurzame projecten mogen opleveren.
Hier zetten we voornamelijk in op kwaliteit, duurzaamheid en veiligheid voor klant en speler.
Met onze fantastische hardwerkende jongens, kunnen we net dat verschil maken, waar onze klanten zo trots op zijn en blijven.
(PS gezien we nog steeds hard groeien zijn we continue op zoek naar extra krachten!)

 

Vervanging en kunstgras recycling; Nu 100 % circulair!

Kunstgras recycling geheel circulair

Hoe gaan wij om met het oude kunstgras van uw baan bij ombouw of renovatie

Bekijk hier het filmpje.