Padelbaan aanschaffen

Door ingenieuze innovatie kunnen wij de complete aanleg van een padel court scherp in de markt zetten.

De opbouw van de ondergrond kunnen wij zelfs goedkoper aanleggen ten opzichte van de traditionele lava 
opbouw, doordat met onze KroPor® court opbouw de noodzakelijk betonnen funderingsbalk achterwege kan blijven.

Ook Kunstgras op lava leggen wij al ruim 20 jaar aan bij vele verenigingen. Maar als het gaat om de sport padel, adviseren wij, en nemen we ook stelling in de KroPor® fundatie.
De ervaring laat zich hier spreken. Wij willen namelijk als ervaren banenbouwers toekomstgericht werken en adviseren. Hierbij staan oprechtheid en duurzaamheid bij ons boven aan!

Prijs aanleggen Padelbaan

Uiteraard verschilt de prijs afhankelijke van uw wensen of situatie. Wij kunnen voor € 39.000,- al een PadelTotaal basisconcept aanbieden.
U heeft dan van grasland tot en met speelklaar een compleet goedgekeurde baan met een KroPor® court.

Graag nodigen wij onszelf vrijblijvend uit om bij u om specifieke wensen en situatie in kaart te brengen om voor u de beste oplossing te bieden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het ombouwen van een bestaande court of baan of het inmeten van meerdere banen. Ook bijvoorbeeld zelfwerkzaamheden of sponsoring kunnen uw investering ten goede komen.

kropor playground 90 multicourt 550 tennisbanen

Onafhankelijke padel expertise

Wij leggen ons niet vast aan één partij als het gaat om de padelkooi, hierdoor kunnen wij veel beter inspelen op de wensen en het budget van u als klant.
De gehele uitvoering, van A tot Z, leggen wij met eigen machines in eigen beheer aan. 
Ontzorgd en efficiënt aldus.

Wij voldoen in het gehele traject aan de eisen van de Padelbond. Dit waarborgt onze en ook uw kwaliteit.

Lage Investering Padel

Wij durven te spreken over een investering in plaats van kosten van een Padelbaan. Padel is in Spanje en zuid- Amerika al groter dan tennis. Op dit moment is de KNLTB de nummer 2 en dus een van de grootste verenigingen van Nederland.
Gezien het feit dat ook in Nederland Padel in zekere vorm raakvlakken heeft met tennis en ook de KNLTB de sport omarmd zijn we er zeker van dat deze sport in een zeer snel tempo haar weg zal vinden bij vele verenigingen. Ook als wij de cijfers uit bijvoorbeeld Spanje zien is hier in Nederland ook beslist een verdienmodel aan vast te hangen. Uiteraard zullen de cijfers hier wellicht iets anders zijn, maar juist NU kunt u als snelle beslisser meekoersen op de aandacht die het krijgt en een zeer grote regio betrekken!

padel aanleg verdienmodel

Schema: Verdienmodel vanuit Spanje.